Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ & ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ

 

 Συναδέλφισσες και συνάδελφοι  

Βρισκόμενοι στο έτος 2021, αντιμετωπίζουμε μία πραγματικότητα, όσον αφορά το θέμα της στελέχωσης των Υπηρεσιακών Συμβουλίων που όμοιά της υπήρξε μόνο σε συνθήκες που οι πολιτικές ηγεσίες δεν πήγαζαν από τη βούληση του λαού.

Ο κλάδος πρέπει να προχωρήσει ενωμένος προκειμένου να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που έρχονται. Η αποδοχή διορισμένων θέσεων από εκπαιδευτικούς στα υπηρεσιακά συμβούλια (δοτών και ψευδοαιρετών), σε μια στιγμή που δεν υπήρξαν εκλογές για την ανάδειξη αιρετών σε αυτά, δημιουργεί μία πραγματικότητα που δεν είναι προς όφελος του κλάδου.


Πώς μπορεί να υπάρξει λειτουργία Υπηρεσιακού Συμβουλίου, χωρίς τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών; Αποδεχόμαστε αυτή την πραγματικότητα; Είναι προς συμφέρον μας; Καλούμε τους εκπαιδευτικούς που αυτή τη στιγμή έχουν διοριστεί στο ΠΥΣΠΕ Φωκίδας να παραιτηθούν και να συνταχθούν με τις θέσεις της Ομοσπονδίας. Αλλιώς, ας μας εξηγήσουν τι επιδιώκουν με τη συμμετοχή τους σε αυτό το όργανο και πώς παίρνουν αποφάσεις για μας χωρίς να τους έχουμε επιλέξει με δημοκρατικές διαδικασίες.

Όσο ο κλάδος είναι ενωμένος δεν έχει κανέναν να φοβηθεί!!!!

 

Οι Πρόεδροι των Συλλόγων

 

 

                                       

       Κωτίνας Δημήτριος                                                   Ηλιόπουλος Κωνσταντίνος